| To jsme my | |
|
+31Komisek mikimix Novacek bartholomeo jarage Plexxak komomoto 8Gerrard8 orech111 joXerus^aka^snowsnow derfuhrer podfuck Wanna NiRvE Ayanami Helios Condor el Passa _Adre_ morfik gnomix Fabivs Maximvs bombo danny707 cubehash soustružník Ewik dubass Syselland karateki Sovman Ashen-Shugar 35 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Wanna
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sat Jul 14, 2007 1:32 am | |
| Ahoj, neco o me.. Jmenuji se Mirek a je mi 19let, momentalne pracuji u bezpecnostni sluzby ABL.. Nick Wanna uz mam od zakladky ani nevim jak presne se to sebehlo :p k travianu jsem se dostal od kamaradu.. neni nad to poradne pokecat v hospode u piva kdo je lepsi... :p tj asi vse:p | |
|
| |
podfuck
Poeet p?íspivku : 1 Age : 34 Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sat Jul 14, 2007 9:55 am | |
| Zdar. Tak já se jmenuju Honza. Bydlim kousek od Havlíčkova Brodu. Je mi 17 a chodim na střední na obchodku. Záliby - sport (hlavně fotbal, který hraju víc jak 10 let, PC, čtení (nej knížka asi Hobit a Zaklínač). Můžete mě potkat i na serveru 7 pod nickem lolik | |
|
| |
derfuhrer
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sat Jul 14, 2007 5:09 pm | |
| Zdar, hlasí se hráč der fuhrer z ali VS. Je mi 27, měsíc jsem ženatej a ještě letos se mi narodí dítě. Jsem z Práglu. Travian nesnášim, protože mi žere dost času. Hraju na třech serverech.
Jo a dlouho mě sem do VS nechtěli, kvůli jménu mé prvfní vesnice, byla to Das Dritte Reich. Pak jsem to změnil a myslim, že mému přijetí pomohl i Renegade. Děkuji, jsem mezi vámi rád. Ať žije celé společenství VS cheers | |
|
| |
joXerus^aka^snowsnow
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 16. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Wed Jul 18, 2007 12:03 pm | |
| Cau. Je mi 21, jmenuju se Ondra, pochazím z Moravy a studuju v Ostravě na báňské - diky tomu mam dost volnyho casu. Byl jsem "zavislej" na world of warcraft, ale travian me z toho po 2-3 rokach vytahl. Jednu zavislost nahradis druhou Zkousel jsem vsechny narody a nejvic mi vyhovujou germani - dovoluju mi muj agresivni styl hry - jsem farmar a kdyz mas dost casu tak je to nejlepsi 2Ashen - nehral jsi kdysi nahodou kdysi Age of Empires 2? Jinak hadi sagu jsem cetl - kvalitni material | |
|
| |
orech111
Poeet p?íspivku : 4 Age : 39 Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Wed Jul 18, 2007 1:55 pm | |
| tak abych nebyl mimo:-P jmenuju se Honza je mi 21 let a bydlím v Ostravě. STuduji hotelovou školu v Havířově a právě nastupuji do maturitního ročníku. Jinak více ež často chodím na xchat.cz a občas si zakalím nějakou strategii. Hodně se věnuji své slečně a hraji závodně floorball šestou ligu:D Jinak travian je moje další závilost, ale tak co bychom bez závilostí dělali:D | |
|
| |
8Gerrard8
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 20. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Fri Jul 20, 2007 12:22 pm | |
| Volám sa Palo a fandím dobrému futbalu hlavne v Žiline a v Liverpoole do Žiliny chodím na každý zápas však sme boli majstri , a na Liverpool nemám peniaze a nick mám po mojom obľúbenom futbalistovi Stevnovi Gerrardovi. inak aj ja hrávam futbal a hrávam ho aj na PC (Fifu) ohľadne hudby ktorú počúvam je to Heavy metal (Stratovarius, Hammerfall) to je asi tak všetko. P.S. veľa šťastia pri hre | |
|
| |
komomoto
Poeet p?íspivku : 2 Age : 33 Registration date : 18. 07. 07
| Předmět: To jsme my Sat Jul 21, 2007 9:49 pm | |
| Ahoj, jsem z aliance SZ. Jmenuju se Ondra .. je mi 16 a studuju gympl v Přelouči - kde taky bydlim. Poslouchám hip hop a hraju florbal za Orla Přelouč. K travianu sem se dostal přes bratránka. | |
|
| |
Plexxak
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 22. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sun Jul 22, 2007 6:35 pm | |
| zdravim, som z ali VS-TK, som v podstate staronovy clen, mam 17 rokov a som z Bratislavy... | |
|
| |
jarage Vůdce eskadry
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 13. 07. 07
| Předmět: nazdar Mon Jul 23, 2007 11:11 pm | |
| Tak ked sa tu uz kazdy predstavuje... Mam 17, som z kosic, rad leziem, plavem, bikujem, stanujem, piatkujem, bytujem, chatujem (to znamena ze som na chate a pijem z kamaratmi a nie ze som na "čete"), jem, prazdninujem, lyzujem, paraglidujem, travianujem ,nirvanujem , a celkovo rad zijem ... a nerad sa ucim, pratam si izbu, pocuvam hip hop , rozpravam sa so sprostymi ludmi, telefonujem zenam (ktore neberu mobil) , pocuvam debilne prikazy rodicov, pijem pivo corgon, a nerad som vulgarny ... klamem . Tak to je zhruba vsetko... no a este ze tu poznam dannyho a joseho (s nimi pijem na tej spominanej chate , a este s nimi chodim aj do triedy - ale to je menej podstatne ) btw: som eskadrai VS SV | |
|
| |
bartholomeo
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Něco o mně Thu Jul 26, 2007 10:58 am | |
| Já se přidám, je mi 33, dělám šéfa exportu v jedné větší firmě. Přezdívka Bartholomeo je spojená se Simpsonovýma (jsem velký fanoušek). Hraju prakticky každý den, o víkendech někdy ne, když jedu na jednání tak taky ne vždy (ne všude je internet za přijatelné ceny). Jinak jsem z Pardubic, ale nejsem lokální patriot, tak jsem všude doma. | |
|
| |
Novacek
Poeet p?íspivku : 11 Age : 36 Localisation : Hoštejn - Zábřeh na Moravě Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sat Aug 04, 2007 3:09 pm | |
| Tak ja taky neco prihodim..... je mi 19let, stredni skolu mam za sebou, po prazdninach jdu do Brna na VUT - podnikatelskou fakultu, obor Systemove inzenyrstvi, doufam, ze me to bude bavit a budu it cas na hrani Traviana. Moje zaliby : cyklistika, lyzovani, bezky, vylety do hor a prirody, cetba knih a akvaristika | |
|
| |
mikimix
Poeet p?íspivku : 1 Age : 31 Localisation : Vlčnov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: To jsme my Fri Aug 17, 2007 2:11 pm | |
| Tak ja se jmenuji Michal. Je mi 14 let. Rád jezdím na kole,plavu,sportuji a nejraději posuji a jsem na počítači a chodím k brachovi kde se díváme na televizi, pijeme a bavíme se o ženských . | |
|
| |
Komisek
Poeet p?íspivku : 5 Age : 38 Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: To jsme my Fri Aug 17, 2007 2:58 pm | |
| Kdyz vsichni tak ja teda taky no Jmenuju se Pavel je mi 21 zrovna tedka bydlim v Pardubicich kde studuju informatiku a zaroven pracuju v u bublinkoveho operatora (O2) muj nick to je dlouha historije uz ani nevim jak vznikl pouzivam uz ho dlouho 4 roky jsem hral UT tedka jsem zavislej na Travianu hral jsem na vsech ceskych servrech ale uz toho bylo moc tak jsem to zredukoval na 4 no tot asi vse to Syselland: moc se do Pardubic netes informatika tady stoji za prd pokud nezmeni osnovy tak budes Pascalovat az zcernas | |
|
| |
Hitechon
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: To jsme my Fri Aug 17, 2007 5:16 pm | |
| Jmenuju se Ondra, jsem z Havířova, je mi 15 a studuju Střední průmyslovou školu stavební obor dopravní stavitelství....rád hraju Travian..... | |
|
| |
Lister_SF
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 24. 08. 07
| Předmět: Re: To jsme my Fri Aug 24, 2007 6:51 pm | |
| Aloha kolegove,
ja jsem Lister (v rodnem liste napsan jako Pavel:),momentalne bydlim v Jeseniku, zabyvam se predevsim simulaci pusobeni americkych Special Forces v letech 2002-2006, hodne chodim po horach (se zbrani nebo bez:) semtam si du zalozit na skalu nebo na stenu (ale zdaleka mi na to nezbyva tolik casu kolik bych chtel:), mam rad cerny humor, serialy (Simpsnovi, Red Dward, Battlestar Galactica, Mash, Black Books, Futurama..), rad si dam Bloody Mary, semtam pozvykam nejaky tabacek (Redman, to je vonco:), jsem (byvaly) dlouholety hrac Diabla 2 (a nutno rict ze sem byl fakt dobrej:)
To je o me snad vsecko, sem vlastne docela nudna a nezajimava persóna. | |
|
| |
Sir.Podo
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 25. 08. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sat Aug 25, 2007 9:17 am | |
| Já sem tu noví a jmenuji se Zdeněk.Jsem ze Žďáru nad Sázavou a je mi 13let.Ted jdu do osmé třídy.Nejraději sem u počítače..ted když mám prázky sem tu skoro pořád ..Nerad čtu a někdy si zahraju nějakou tu hru s míčem..A sem skaut(Hlavně nemějte poznámky jako že sem skaut náhodou je to dobrý ) | |
|
| |
Lentilka49
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 26. 07. 07
| Předmět: Re: To jsme my Sun Sep 23, 2007 11:59 pm | |
| tak to je čupr alianční téma to by mě nenapadlo A jenom, kdyby to náhodu někoho zajímalo, tak já jsem Zuzka, je mi zatím 16 let, ráda hraji florbal, voleybal, občas fotbálek a hlavně TRAVIÁNKA Mám ráda zvířata, motorky, soustruhy, frézky, svářečky, atd. nu Jinak jsem od Klatov a dojíždím za mamčou k Táboru. Ráda chodím na procházky a občas si zaběhám Klidně mi někdo napišteee já moc ráda pokecám a klidně i pomůžu, jestli to bude v mých silách Tak se tu mějte a komuniiiiiikujte dááále je to tu suprrrr | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: To jsme my | |
| |
|
| |
| To jsme my | |
|